top of page

Den falske røv

...hvori Signe opdager push up-numsen, og Iben afslører, at hendes egen føles lidt som en pilatesbold, som luften er gået ud af.


Signe: Jeg var inde i går i Magasin...

Iben: Du Nord??? Signe: Oui, oui! For at købe noget under- tøj. Og jeg hader jo... Iben: Du kan faktisk ikke særlig godt lide at shoppe... Signe: Det er det værste jeg ved i hele verden! For det første hader jeg alle former for shopping. Jeg hader også alle former for butikker, og mest af alt hader jeg... Dét med at man skal prøve tøj. Og have tøjet af og stå i sådan et 380 grader prøverumsspejl... Jeg HADER det! Iben: Mmh... Signe: ...og samtidig være nøgen og det bliver man nødt til at være, når man skal prøve undertøj, så det var på alle måder en grænseoverskridende oplevelse. Det ENESTE, der så simpelthen hjalp mit humør, det var noget jeg fik øje på, lige ude foran prøverummet. Så er der, sådan en stander, hvor de hænger alting ligesom i sådan mærker... Iben: Uh ja ja... Signe: Så hænger der “ La Perla” og “Triumph” eller- Iben: Aubade var meeeeget moderne i gamle dage... Signe: Lige præcis Aubade! Men så hænger der simpelthen noget som - det kan godt være, jeg er blevet meget gam- meldags, og simpelthen ikke har opdaget det her før - men så hænger der, det man kalder “Shapewear”?

Iben: Dét holder jeg meget af! Signe: Ja? Iben: Jeg har sådan nogle strømpebukser på nu, der gør det! De går halvvejs op under armene og så er de lidt shorts... Så kommer strømpebuksebenene NEDENUNDER. Uhh, de shaper! Signe: Jaaa? Iben: De holder ligesom alt det løse lidt inde. Alt det der dalrer... Signe: Enig, jeg kan også godt lide det. Men dét der så simpelthen kommer bag på mig. Så findes der nu, indenfor shapewear, noget der hedder “Booty booster”...Og prøv lige at se det her billede jeg nu viser dig. Iben: Okay - hvis jeg skal sige, hvad jeg oplever, så er det... En grålig nuance... Lys hudfarvet... Er det en RØV? Signe: Det er cykelshorts... Iben: Er det en ekstra numse? Signe: Ja med ligesom noget push up... Iben: En pushup-numseballe??? Naaaaarj???! Signe: Så er der, for at illustrere, lavet et før og et efter-billede. En tegning af en fransk, lillebitte pige der har en stram sort kjole på. Iben: Åh gud?! Hun har fået løftet nummi og faktisk også lidt... Det ser ud, som om, hun har fået lidt mave også? Prøv at se på tegningen?!

Signe: Jaja, hun har simpelthen bare fået noget noget facon. Men er det ikke skørt? Man kan simpelthen købe... Iben: En røv nede i et par underbukser. Og tage dem på?! Signe: Ja, det er en falsk røv. Iben: ... Hold kæft det smart! Signe: Men jeg skal jo være ærlig at sige, at jeg har jo haft falsk røv på masser af gange. Det’ jo det, der hedder en... “Tykkedragt”, eller du ved? Iben: Nå ja! Signe: Hvis jeg for eksempel har lavet et nummer som den skæggede dame eller dengang jeg lavede Kvartet De Rumpet! Et nummer, hvor vi jo også havde sådan nogen kæmpe falske røve på... Og det er jo det, man kan kalde en “Nø- gendragt” man tager på, som hedder en Vaton. Iben: Ja! Men det er vel faktisk det samme system?... Tænk at det er fordi de unge piger gerne vil ligne Kvartet De Rumpet? Signe: Na-haj, jeg tror sgu nok hellere de vil ligne Kardashian? Iben: Hun ser da også sådan ud, prøv at høre; hvis Bamse, fra Bamse og Kylling, var helt tynd på midten - sådan ser Kim Kardashian ud. Hvis han havde.. hvis Bamse havde nogle kæmpe jader... Og helt tynd på midten - men med den røv... Signe: Bamse har en overraskende god røv?? Iben: .. Og han rocker den også med de røde gummistøvler...Imens han er lidt irriteret på Kylling, sådan også med en lidt stram modelgangart?! Signe: Ja, men er det ikke sjovt, man kan købe det? Jeg var simpelthen lige ved at købe et par stykker med til os bare for at prøve det. Iben: Gud... Signe: .. Men jeg tænker, de må jo være meget praktiske, også når man kommer i vores alder? Iben: Så sidder man lidt bedre! Signe: Lige præcis! Iben: Ja - for det kan godt være, der stadig er meget røv tilbage, men den er ret sådan... Den er ligesom sådan en pilatesbold, man har lukket lidt luft ud af... Den er lidt hård at sidde på – nu sidder jeg for eksempel på en træstol. Dét kan jeg da godt mærke! Der kunne jeg måske godt have sådan et par... falske ballebukser. Signe: Det er vel lidt lige som at gå rundt med en havehynde bagpå hele dagen? Iben: “Falske-balle-underbukse-fabrik- ken, goddaaaag”! Begge: HAHAHAHA! Iben: Også fordi numsen har haft det sløjt i nogle år. Det er først nu, med The Kardashians og alle mulige andre, at det nu er moderne og flot med en kæmpestor røv. Altså, brysterne har altid levet i bedste velgående – så skulle man have store altankasseagtige bryster! Fremad- skudte og løftet op, også selv om man havde bittesmå bryster, skulle de maaaa- ses sammen og presses op og løftes frem!

Signe: Ja tænk, det er pragtfuldt er det ikke? Fantastisk, at det findes? Iben: Jeg syntes egentlig det er meget klædeligt at numsen har fået bedre dage ... Jeg syntes også det er dejligt, fordi jeg oplever, at der er mange flere kvinder, eller mennesker, i denne verden, med store numser, end der er folk med store bryster.21 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page