top of page

Pruttehumor og åbne toiletdøre

Prutter er ALTID sjove – undtagen hvis man ikke selv har lyst til at blive opdaget. Iben og Signe har hørt om prutteprop-tricket og indrømmer at tisse op ad kanten.


Iben: Det er egentlig skægt, at afføring nærmest aldrig får mig til at le, men det gør prutter altid.

Signe: Dyr der prutter! Altså hvis du for eksempel står i Zoologisk Have og klapper sådan en lille ged i børnezoo, og der er en af dem, der slår en skid ... Det er jo hele Zoologisk Have, som falder ned på jorden og ruller rundt af grin! Det er altid skægt! Iben: Det er kæmpesjovt! Der var et næsehorn, der slog en meget voldsom skid i Zoologisk Have engang ... Den lå og hvilede sig med rumpen ud mod folk, der stod og kiggede. Min søster og jeg, som havde vores dengang små børn med, stod og råbte: ”Kom nu og kig på det store næsehorn! Kom og se, hvor flot det er!”. Og så slog den en skid ... Som dels var høj og også utrolig langtrukken. Altså, vores damehår stod og vajede i prutvinden. Og børnene – altså vi troede simpelthen aldrig, at de kunne holde op med at grine igen. Prutter er altid sjove! Signe: Jeg sad forleden morgen med de tre teenage-agtige piger, der bor i mit hjem, og spiste ristet rugbrød med avocado. Meget bloggeragtigt! Min kæreste går forbi og siger: ”Godmorgen!” til os, hvorefter han går ud på toilettet og stiller sig og tisser ... Iben: Sådan mandetis med fadølsskum? Signe: Præcis! Som mange mænd gør direkte ned i kummen, så det larmer så meget som overhovedet muligt. Og så slår han så også to kæmpestore prutter! Iben: En trompeterende elefant? Signe: Ja! Og det hele foregår med åben dør!

Iben: ... og der sidder bloggermiljøet?

Signe: Ja, der sidder jeg og bloggermiljøet med avocadomad kun få meter derfra. Og alle er ligesom bare ... Iben: ”Faaa-ar!”. Signe: Ja! Og jeg må sige på en sød måde til min kæreste: ”Du kan også overveje lige at lukke døren ... Altså, prøv lige at kigge dig omkring, ikke?”. Iben: Der sidder fire kvindkønsvæsener, som spiser avocadomadder og prøver at ligne noget, der er modemæssigt forsvarligt ... Signe: Ja, og den historie fortalte jeg jo jeg forleden, da vi to var til et middagsselskab, og så var der en dame i selskabet ... Iben: ... som vist har været sammen med sin mand i 15-20 år, ikke? Signe: Jo! Så siger hun: ”Når jeg er i den situation, så laver jeg altid det, der hedder en prutteprop ...”. Iben: ”En prutteprop?”, spørger vi. Så siger hun: ”Nammenasså, jeg gør simpelthen det, at jeg laver sådan en prop af toiletpapir, og så putter jeg den op i numsehullet, så man ikke kan høre, at jeg prutter”. Og så døde vi af grin! Hvor er det sjovt fundet på? Og det var også virkelig sjovt, at det kom fra hende, fordi hun sad i designertøj til en milliard, og hun er sådan en kæmpeflot fotomodel fra gamle dage. Signe: Ja, det var virkeligt sjovt sagt!

Iben: Hun laver en prop af toiletpapir!? Og alle de billeder, det gav mig ... Skal man vikle toiletpapiret lidt? Skal man lave en stor håndfuld? Holder man fast på det? Sørger man for, at proppen kommer op i nummi? Og bliver det så til konfetti, når man endelig slår den prut? Et helt lydløst: Bang! Og så er der konfetti af toiletpapir ud over det hele! Hold kæft, hvor var det sjovt! Signe: Hahaha! Iben: Altså, jeg har også hørt – og også selv fundet på at gøre en gang imellem – at i de situationer, hvor man tænker: ”Jeg har simpelthen ikke lyst til, at der er nogen, der skal høre, at jeg er ude at lave bummelum ...”. Der kan man godt finde på at lave sådan en ”rednings- madras” af toiletpapir nede i kummen. Altså, så det ikke skal plaske helt så højt, for eksempel. Signe: Jaja! Men man kan som kvinde også tisse lidt på kanten, så det ikke larmer så meget ... Iben: Altså ikke på brættet ... Men bare så det ikke sjasker ned i kummen. Signe: Jeg kan huske en gang, da jeg var i Japan. Der var jeg meget fascineret af, at der var alle slags lyde ude på toilettet, når man sad og tissede. Man kunne trykke på en løve, som så sagde: ”Raaaawr!”. Iben: Så man ikke kunne høre eventuel- le prutter? Signe: Ja! Og hyæner: ”UÆV UÆV UÆV UÆV!”. Så kunne man sidde og fyre alle de dyrelyde af ... Iben: Hahaha! Imens man slår en skid!

Signe: Men man tænker jo ikke, når man sidder inde ved siden af: ”Nååå, pyha, det er bare fire hyæner og en løve, der er derinde!". Der er jeg altså helt ærligt mere rolig ved en rigtig pruttelyd.
32 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page