top of page
SITTER TILLIDSKASSE - PT. aflyst

Sitter havde hver måned en konkurrence fyldt med lækre præmier, som du kan være heldig at vinde. Vi kalder den Sitter Tillidskasse. Vinderen bliver trukket og offentliggjort på Sitters Instagram-profil 1 gang i måneden. Du kan deltage hver måned ved at sende et beløb via MobilePay til Sitter, som en slags tak for podcast, på nummeret 305 620. Du kan donere lige hvad du vil – fem kroner, tyve kroner eller en trilliard kroner – bare husk at skriv dit telefonnummer i kommentarfeltet når du donerer, så kan vi komme i kontakt med dig hvis du skulle gå hen og vinde. Hvis du ikke har MobilePay og stadig gerne vil donere lidt mønter kan du overføre via din bank til 3543-12989660. Alle pengene går til mere Sitter, og så Iben og Signe kan få nogle ostemadder. Hvis du ikke har et par kroner, så kan du også deltage ved at udfylde denne formular. Her koster det ingenting. 

Kæmpe tak!

Konkurrencen er tilfældighedspræget og vinderen trækkes live i podcasten hver onsdag formiddag med tillidshatten på hovedet (som dækker øjnene) blandt en liste med alle ugens deltagere. Der er én vinder hver uge og gevinstchancen er afhængig af, hvor mange der deltager i ugens konkurrence. Deltagelse er ikke betinget af donation, og alle deltager således på lige fod. Ugens præmie og dens værdi kan du se fra uge til uge på Sitters Instagram-profil. Sitter sender eller bringer præmien til den heldige vinder. Sitter betaler præmieafgift og du bliver ikke beskattet.

 

Når du deltager i en af vores konkurrencer, registrerer vi de data, som du oplyser i formularen eller via din MobilePay-donation, så vi kan trække en vinder, komme i kontakt med vinderen og efterfølgende arrangere overbringelse af præmien. Dine data vil udelukkende blive brugt i forbindelse med konkurrencen og vil blive slettet efter 30 dage. Hvis det ikke lykkedes at få kontakt til vinderen, eller vinderen ikke ønsker at modtage præmien, trækker vi en ny vinder. Du kan til enhver tid anmode om indsigt i, hvilke persondata vi behandler om dig, og du har ret til at modtage en kopi heraf. Du kan desuden til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os på hej@sitterpodcast.dk hvorefter vi sletter dine data.

sitterkat_edited_edited.png
bottom of page